Strakke planning

Levertijden

Auto's binnen 3 dagen gereed

Leder Inbouw Nederland werkt met een strakke planning. Als een bestelling binnenkomt, wordt het leder binnen tien dagen ingevlogen. Auto’s moeten binnen drie werkdagen na aflevering gereed zijn. Het team van Leder Inbouw Nederland werkt zeer efficiënt, maar legt de lat voor wat betreft de kwaliteitsnormen hoog.

Volumes en doorlooptijden

Leder Inbouw Nederland wil alle designs kunnen maken en goedkoper kunnen leveren dan onze concurrenten. Om dit te bereiken moeten er volumes gedraaid worden met snelle doorlooptijden.

Transport en vervangend vervoer

Indien gewenst kan Leder Inbouw Nederland het halen en brengen van de auto’s verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om een leenauto te reserveren tegen een vergoeding van € 50,- (excl. btw) per dag.

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen