Pook, handrem en deurpaneel van leder

Overige onderdelen van het interieur bekleden

Uw volledige leren interieur in stijl

Niets is mooier dan een auto interieur in uw eigen stijl. Daarom kunt u bij Leder Inbouw, naast uw autostoelen, ook de overige onderdelen laten bekleden met kwaliteitsleder. Van pook tot deurpaneel, alles naar eigen smaak!

Versnellingspook en handrem bekleden

De hoes van uw versnellingspook en handrem kan volledig in stijl en afwerking van de autostoelen worden aangepast. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt!

Lederen deurpanelen

Het is natuurlijk mooi om de deurpanelen in dezelfde kleur te laten bekleden als de overige onderdelen van het interieur.

Onderdelen vervangen

Is het leder van uw deurpaneel aan vervanging toe? Of is de hoes van uw versnellingspook versleten? Ook de losse onderdelen kunnen door ons opnieuw worden voorzien van leder.

Uw interieur laten bekleden?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, vul dan het getoonde reactieformulier in of bel direct 0172 - 417 923.

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen