Verwarming in het zitvlak en de rugsteun

Stoelverwarming met lederen autobekleding

Stoelverwarming inbouwen

Leder Inbouw Nederland biedt de mogelijkheid om uw autostoelen te voorzien van stoelverwarming. Als dit gebeurt in combinatie met de inbouw van uw lederen autobekleding dan hoeven de stoelen slechts één keer uit de auto gehaald te worden. Is uw huidige interieur nog naar wens? Dan kunt u ook alleen stoelverwarming laten inbouwen

Eersteklas verwarmingsmatten

De stoelverwarming bestaat uit hoogwaardige matten die gemonteerd worden in het zitvlak en de rugsteun. De schakelaars van de stoelverwarming worden meestal aan de zijkant van de stoel weggewerkt, waardoor de lederen autobekleding niet beschadigd..

Stoelverwarming laten inbouwen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het getoonde reactieformulier in of bel direct 0172 - 417 923.

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen