Geen bijtelling opties en accesoires

Fiscaal voordeel achteraf inbouwen

Legaal belasting omzeilen

Een belangrijk voordeel bij het achteraf laten inbouwen van een lederen auto interieur is het fiscale voordeel. U hoeft namelijk geen bijtelling te betalen over de later ingebouwde accessoires van uw (lease)auto.

Voorbeeld:

Stel u koopt een auto met € 5.000,- aan opties die u achteraf laat installeren door Leder Inbouw Nederland. Dan bespaart u 25% van € 5.000,- = € 1.250,- aan bijtelling. Afhankelijk van uw tarief scheelt u dit alleen al aan belasting € 412,50 (33%) tot € 650,- (52%) per jaar. 

Hoeveel kunt u besparen?

Bespreek de mogelijkheden met onze verkoopadviseurs, u kunt contact opnemen via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Bekijk andere voordelen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen