Ontspannen autorijden zonder rugklachten

Leren autostoel met lumbaalsteun

Ingebouwd lumbaalkussen in uw rugleuning

Autostoelen kunnen flink helpen bij het creëren van rugklachten. De stoelen zijn vaak te zacht, te kort en geven te weinig zijdelingse steun. Vooral voor mensen langer dan 1.80 meter is het erg lastig om een fatsoenlijke autostoel te vinden in een middenklasse auto. Stoelen met een verstelbare lengte en hoogte zijn heel schaars. Bij Leder Inbouw Nederland kunt u een lumbaal kussen in laten bouwen in uw lederen autostoel.

Rubber kussen met een pompje

Een lumbaalsteun of lumbaalkussen is een rubber kussen met een pompje dat ter hoogte van uw onderrug wordt geplaatst. Door het kussentje op te pompen heeft u meer steun in uw onderrug.

Lumbaalsteun laten inbouwen?

Wilt u een lumbaalsteun laten inbouwen of heeft u vragen hierover? Vul dan het getoonde reactieformulier in of bel direct 0172 - 417 923.

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen