Leder biedt u meerdere voordelen

Voordelen achteraf inbouwen van een lederen autobekleding

Lederen autobekleding biedt u meer comfort en geeft uw auto meer klasse. Naast de uiterlijke voordelen gaat leder bij het juiste gebruik jarenlang mee. In tegenstelling tot kunststof is leder in staat om vocht te reguleren en de temperatuur van uw lichaam aan te nemen. Daarnaast neemt leder geen stof op, is oppervlakkig vuil gemakkelijk te schoon te maken en worden geuren minder snel opgenomen. Naast de vele voordelen van leder biedt het achteraf inbouwen bij Leder Inbouw Nederland u meerdere pluspunten. 

Fiscale bijtelling legaal omzeilen

Één van de redenen om auto’s met leder te bekleden heeft te maken met de fiscale bijtelling. Een auto met een stoffen interieur is goedkoper. Als u achteraf leder inbouwt, omzeilt u op een volstrekt legale wijze de bijtelling. U hoeft immers geen bijtelling te betalen over later aangebrachte accessoires. Bekijk rekenvoorbeeld...

Goedkoper dan aankoop bij de dealer

Het kostenplaatje voor het achteraf inbouwen van leder in een auto is goedkoper dan wanneer dit af fabriek geleverd wordt. Op deze manier kunnen autoliefhebbers toch genieten van de ultieme luxe van een leren auto interieur.

Uitgebreidere keuze-  en combinatiemogelijkheden

Daarnaast is het kleurenpallet van Leder Inbouw Nederland veel uitgebreider dan alleen de standaard kleuren grijs, beige, zwart en bruin. We hebben een heel pallet aan kleuren en daar kun u allerlei verschillende combinaties van maken. Zo hebben we twintig verschillende kleuren, maar u kunt ook twee kleuren leder laten verwerken. Of dat u bijvoorbeeld de bies in een andere kleur wilt zien. U kunt het zo gek niet bedenken, wij kunnen het allemaal realiseren.

Mooier kwaliteit leder

Een ander voordeel is dat wij een mooiere kwaliteit leder bieden. Vaak werken ze af fabriek met pvc, maar wij gebruiken alleen volledig leder in interieurs. Daarnaast hebben wij dan nog mogelijkheden om bijvoorbeeld stoelverwarmingen in te bouwen, ramen te blinderen of een dvd-systeem voor de kinderen achterin te maken.

Meer weten over de voordelen voor u?

Bespreek de mogelijkheden met onze verkoopadviseurs, u kunt contact opnemen via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen