Chestnut leder met special design

Volkswagen Amarok lederen autobekleding

Kastanjebruin leder inbouwen bij Volkswagen

De vakspecialisten van Leder Inbouw Nederland hebben een Volkswagen Amarok voorzien van een nieuw leren interieur. De voor-en achter autostoelen zijn bekleedt met hoogwaardig Italiaans runderleder in de kleur chestnut (kastanjebruin). In de middenbanen zit een special design afgewerkt met een zwarte stiksel. Naast de autostoelen en achterbank is ook de bekleding van de deurpanelen en armsteun vervangen voor leder.

Voordelen achteraf leder inbouwen

Uw auto voorzien van lederen autostoelen? Ontdek de voordelen van achteraf leder inbouwen bij Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen