Italiaans runderleder in Black met Opal stiksel

BMW 3 Serie Touring - Italiaans runderleder Black

BMW 3 Serie lederen bekleding

De BMW 3 Serie Touring staat bekend om zijn brede grille, lange neus en het ongeëvenaarde rijplezier. Het enige dat nog miste in deze BMW was lederen autobekleding. De eigenaar van deze 3 Serie Touring heeft in samenwerking met ons stylelab een passend design gemaakt. 

Sportief lederen interieur BMW

Natuurlijk is aan het BMW M-logo al te zien dat deze witte BMW sportief is. Leder Inbouw Nederland heeft nu ook het interieur een stuk sportiever gemaakt. Dit begon bij de sportstoelen. Deze zijn bekleed in Italiaans leder in de kleur Black. In de rug van de voorstoelen is een speciaal design verwerkt. De middenarmsteun en achterbank zijn ook bekleed met leer. Als afwerking is er gebruik gemaakt van stiksels en biezen in de kleur Opal.

Achteraf leder inbouwen?

Uw interieur achteraf inbouwen kan vele voordelen bieden. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen