Black nappaleder met perforatie

Audi RS5 Cabrio lederen autobekleding

Lederen bekleding Audi RS5

Een autogroep gaf ons de opdracht om deze blauwe occasion uit 2015 met 450 PK te voorzien van lederen autobekleding. Leder Inbouw Nederland heeft een ontwerp op maat gemaakt voor deze Audi RS5 cabriolet. De voorstoelen, achterbank, middenarmsteun, autodeur armsteunen, pook en het stuur hebben we bekleed met Black Nappaleder. Als luxe afwerking is er een perforatie aangebracht op de middenbanen van de voorstoelen. Dankzij onze korte levertijd is deze Audi RS5 cabriolet ruim op tijd klaar voor het komende lente- en zomerseizoen. Wij hopen dat er snel een nieuwe eigenaar wordt gevonden, zodat deze kan genieten van zowel de luxe lederen autobekleding als alle andere luxe eigenschappen van deze Audi RS5 Cabriolet.

Leder laten inbouwen in uw Audi?

Meer comfort in de auto door lederen stoelen? Laat uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier en bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen