Italiaans runderleder in de kleur black met rood stiksel

Audi Q2 lederen autobekleding

Audi lederen bekleding

Qua uiterlijke kenmerken wordt de nieuwe Audi Q2 wel eens vergeleken met de A1. Toch is de Q2 van binnen een stuk luxer en sportiever. Om het luxe gevoel te versterken gaf de eigenaar van deze cross-over Leder Inbouw Nederland de opdracht om zijn Audi met leder te bekleden.

Lederen interieur Audi

Naar wens van de eigenaar hebben we deze nieuwe Audi Q2 bekleed met zwart Italiaans runderleder. Naast de stoelen hebben we ook de middenarmsteun, deurpanelen en het stuurwiel bekleed met leder. Om het lederen interieur af te werken hebben we een rood stiksel en rode banen in de rugleuningen geplaatst.

Lederen autobekleding in uw Audi?

Wij maken voor iedere auto, ongeacht merk of model, een ontwerp op maat. Laat daarom uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen