Italiaans Runderleder Black Nappa met logo, zwarte stiksels en croco-print

Lederen autobekleding voor Chevrolet SSR

Nieuw interieur voor Amerikaanse pick-up 

Leder Inbouw Nederland mocht de stoffenbekleding van deze Amerikaanse pick-up  vervangen voor Italiaans runderleder in de kleur Black. Het interieur heeft een stoere afwerking door de zwarte stiksels en de croco-print die voor de wangen van de stoel zijn gebruikt. Om de auto af te maken is het SSR-logo van Chevrolet in de hoofdsteunen gezet. 

Lederen bekleding voor uw auto?

Leder Inbouw Nederland is sinds 2002 dé specialist in het achteraf inbouwen van lederen interieurs in auto's. Wilt u graag uw autobekleding vervangen voor leder? Neem contact op met Leder Inbouw Nederland via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen