Italiaans Runderleder Black Nappa met groene afwerking

Lederen autobekleding voor Audi A3

Interieur vervangen van sportieve Audi A3

Leder Inbouw Nederland heeft het interieur van deze Audi A3 vervangen voor Italiaans runderleder in de kleur Black Nappa met een afwerking van groene stiksels en diamondstitching.

Zwart leder met groene afwerking

Het interieur heeft een unieke en stoere uitstraling door de extra afwerkingen. Alle stoelen zijn voorzien van groene stiksels en diamaondstitching. Het S-logo is in de rug van de voorstoel gestanst en het stuurwiel is bekleed met Black Nappa Italiaansleder en afgewerkt met groene stiksels.

Lederen bekleding voor uw auto?

Leder Inbouw Nederland is sinds 2002 dé specialist in het achteraf inbouwen van lederen interieurs in auto's. Wilt u graag uw autobekleding vervangen voor leder? Neem contact op met Leder Inbouw Nederland via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

 

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen