Italiaans runderleder in Dark Graphite

Volvo S60 lederen autobekleding

Nieuw lederen interieur

Voor deze Volvo S60 hebben we het complete interieur vervangen door hoogwaardig Italiaans runderleder. Er is gekozen voor runderleder in de kleur Dark Graphite. Het interieur is helemaal vernieuwd en super comfortabel! Deze professionele uitstraling past goed bij de auto en de nieuwe bekleding gaat zeker nog vele jaren mee. We wensen de eigenaar veel veilige kilometers toe.

Is uw bekleding ook toe aan vernieuwing?

Ook een lederen autobekleding voor uw Volvo? Leder Inbouw Nederland maakt een uniek ontwerp op maat voor uw auto. Neem contact op met ons via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen