Black nappaleder met blauw stiksel

Volkswagen Golf 7 GTE lederen autobekleding

Lederen interieur in GTE kleuren

De eigenaar van deze Golf 7 GTE wilde graag een uniek en hoogwaardig lederen autobekleding hebben. In samenwerking met de eigenaar hebben de designers van Leder Inbouw Nederland een ontwerp gemaakt in de huisstijl van Volkswagen GTE. Er is gekozen voor Nappaleder in de kleur Black. Deze lederen autobekleding is afgewerkt met een blauw stiksel en honingraad design. Daarnaast hebben we het stuur ook bekleed met leder en het GTE logo in de hoofdsteunen gestanst.

Ook op zoek naar een lederen autobekleding?

Versterk het karakter van uw auto met een luxe lederen autobekleding. Wij helpen u met het maken van een uniek design. Neem contact op met Leder Inbouw Nederland via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen