Italiaans Runderleder Chestnut met Amaretto Inserts, gele sticknaden en McDonald's Logo

Volkswagen E-Golf McDrive Edition

Een lederen Interieur voor de Volkswagen e-Golf McDrive Edition

Leder Inbouw Nederland kreeg de opdracht om het interieur van’s werelds eerste én enige elektrische McDrive auto te bekleden. In deze Volkswagen e-Golf ervaar je het ultieme McDrive gevoel. De auto heeft Italiaans runderleder autobekleding gekregen in de kleur Chestnut. De autostoelen hebben een prachtige afwerking door de Amaretto gekleurde insterts, gele stiknaden en in de McDonald's logo's die in de hoofdsteunen zijn geborduurd.

Ronald McDonald Kinderfonds

McDonald’s en Volkswagen hebben deze auto aangeboden aan het goede doel, het Ronald McDonald Kinderfonds. Tijdens het Ronald McDonald Kinderfonds Gala wordt de auto geveild. De opbrengst zal er aan bijdrage dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn.

Ook nieuwe bekleding voor uw Volkswagen? 

Wilt u ook lederen bekleding voor uw auto? Neem contact op met Leder Inbouw Nederland via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen