Italiaans Runderleder Sandstone

Volswagen Beetle Cabrio lederen autobekleding

Lederen interieur voor de legendarische Kever

De Volkswagen Beetle Cabrio is dé opvolger van de klassieke Kever, een stijlicoon onder de auto’s. De Volkwagen Beetle is al echte een eyecather. De eigenaar van deze Beetle heeft ervoor gekozen om zijn auto nog unieker te maken door de stoffen autobekleding te vervangen voor Italiaans runderleder in de kleur Sandstone.

Nieuwe lederen bekleding voor uw cabrio?

Leder Inbouw Nederland is sinds 2002 dé specialist in het achteraf inbouwen van lederen interieurs in auto's. Wilt u graag uw autobekleding vervangen voor leder? Neem contact op met Leder Inbouw Nederland via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen