Black nappaleder met honinggraad design

Tesla Model S lederen autobekleding

Lederen bekleding Tesla Model S

Voor een auto waar iedereen wel even naar omkijkt als hij langsrijdt is het belangrijk dat het interieur passend is. Voor de Tesla Model S kreeg Leder Inbouw Nederland de taak om het interieur te bekleden met Black Nappa leder. Om de sportieve uitstraling te verhogen hebben we een rode bies toegevoegd in het design en de middenbanen voorzien van een honinggraad design. De eigenaar kan nu genieten van meer comfort en nóg meer luxe.

Leder laten inbouwen in uw Tesla?

Meer comfort in de auto door lederen stoelen? Laat uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier en bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen