Corona maatregelen: Leder Inbouw Nederland hanteert de RIVM voorzorgsmaatregelen en vraagt u vriendelijk een mondkapje te dragen bij binnenkomst.

Runderleder met diamond patroon

Skoda Octavia – Zwart runderlederen autobekleding

Lederen interieur voor Skoda Octavia

Leder Inbouw Nederland heeft de stoffen autobekleding van deze blauwe Skoda Octavia vervangen voor zwart runderleder. De eigenaar van deze Skoda heeft ervoor gekozen om de autobekleding af te werken met diamondstitching op de middenbaan. Dé perfecte finishing touch als je het ons vraagt!

Geef ook uw auto karakter: Leder inbouw voor iedereen!

Leder Inbouw Nederland is sinds 2002 dé specialist in het achteraf inbouwen van lederen interieurs in auto's. Is het beste er bij uw interieur wel vanaf? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Wij helpen u graag!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Of laat een ontwerp maken

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen