Italiaans Runderleder Brown Nappa met zwarte stiksels

Škoda Kodiaq lederen autobekleding

Nieuw leder interieur voor Škoda Kodiaq Style Business (SUV)

Leder Inbouw Nederland heeft het stoffen interieur van deze 7-zits SUV vervangen voor Italiaans runderleder in de kleur Brown Nappa met een afwerking van zwarte stiksels. De armsteunen, armleggers en deurpanelen zijn ook bekleed met het nieuwe leer, dit is niet standaard bij een Kodiaq. Het nieuwe interieur van deze Skoda past perfect bij zijn stoere body en luxe innerlijk. De bestuurder kan in alle stijl en comfort weer de weg op. 

Leren autobekleding op maat

Leder Inbouw Nederland is sinds 2002 dé specialist in het achteraf inbouwen van lederen interieurs in auto's. Wilt u graag uw autobekleding vervangen voor leder? Neem contact op met Leder Inbouw Nederland via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen