Italiaans runderleder in de kleur Black

Skoda Karoq lederen autobekleding

Skoda lederen bekleding

De robuuste looks en elegante accenten van deze Skoda Karoq Style Business zijn door iedereen te evenaren. Leder Inbouw Nederland kreeg de uitdaging om een interieur te creëren waarbij alle details het beste naar voren kwamen. De klant heeft gekozen voor een Italiaans lederen autobekleding in de kleur Black. De middenbanen zijn bekleed met Alcantra en er is gebruik gemaakt van een zilveren stiksel om het interieur af te werken.

Lederen autobekleding in uw Skoda?

Wij maken voor iedere auto, ongeacht merk of model, een ontwerp op maat. Laat daarom uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen