Onderhouden van uw lederen auto interieur

Reparatie en onderhoud leren autobekleding

Schade en slijtage herstellen

Naast het inbouwen van volledig nieuwe lederen auto interieurs zijn wij het adres voor het herstellen van beschadigingen en slijtage van uw interieur. In onze werkplaats kunnen we bijna elke schade vakkundig herstellen.

Onderhoudspakket leren autobekleding

Wij raden u aan om uw interieur minimaal twee keer per jaar te behandelen met Leather Protector. Deze behandeling verlengt de levensduur van uw lederen autostoelen.

Onderhoud of reparatie aanvragen

Wilt u een verzorgingspakket aanvragen? Of heeft uw leren autobekleding onderhoud of reparatie nodig? Neem dan contact op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen