Italiaanse runderleder Truffle Brown

Renault Talisman lederen autobekleding

Leren interieur inbouwen bij nieuwe Renault

Onlangs heeft Leder Inbouw Nederland voor het eerst het interieur van de nieuwe Renault Talisman voorzien van leder. Het nieuwste model van Renault is bekleed met hoogwaardig Italiaanse runderleder in de kleur Truffle Brown. Naast de autostoelen en achterbank zijn ook de deurpanelen en armsteun voorzien van leder. Het interieur is afgewerk met een stiksel in dezelfde kleur. 

Zelf uw interieur samenstellen

Bij Leder Inbouw Nederland kunt u uw interieur zelf samenstellen! Of een ontwerp laten maken door ons STYLELAB. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct  0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen