Black en Brown Nappa Leder

Range Rover Velar Lederen Autobekleding

Range Rover lederen bekleding

Deze elegante Range Rover Velar is voorzien van een gloednieuw lederen interieur. Leder Inbouw Nederland had ontzettend veel plezier met het bekleden van deze unieke SUV van onze klant.

Lederen interieur Range Rover

De klant koos voor een combinatie van black en brown Nappa Leder voor zijn nieuwe interieur. Het dashboard, de deurpanelen en de stuurdop zijn ook bekleed met brown Nappa Leder. De middenbanen zijn geperforeerd en de bekleding is afgewerkt met een zwart stiksel wat perfect aansluit bij het geheel. Om de auto nog nét iets comfortabeler te maken voor de inzittenden is er een rearseat entertainment systeem met twee 10,2 inch schermen geplaatst. De achterbank gaat zich dus zeker niet vervelen tijdens de reis!

Lederen autobekleding in uw Range Rover?

Wij maken voor iedere auto, ongeacht merk of model, een ontwerp op maat. Laat daarom uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen