Marketing ondersteuningspakket voor dealers

Promotiepakket Leder Inbouw Nederland

Brochures en promotiemateriaal aanvragen

Dealers helpen wij graag met het realiseren van meer verkoop. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om een promotiepakket aan te vragen. Dit marketing ondersteuningspakket bestaat uit twee bakjes met 50 brochures per bakje.

Verduidelijken van de talloze mogelijkheden

Met deze brochures kunt u perfect de talloze mogelijkheden bij Leder Inbouw Nederland verduidelijken. Uitleg over de comfortverhogende extra’s, de talloze afwerkingen en vanzelfsprekend de verschillende soorten en kleuren leder.

Pakket aanvragen

Vul het getoonde reactieformulier in voor het aanvragen van het promotiepakket.

Direct contact

Vul het formulier in voor het aanvragen van een promotie-pakket. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 0172 - 417 923.

Over ons

Contact

Promotiepakket aanvragen?

Aanhef

Hoeveel pakketten wilt u aanvragen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen