Italiaans runderleder in de kleur black/red

Peugeot Expert 3-zits lederen autobekleding

Combinatie van black en bordeaux red leder

De eigenaar van deze Peugeot Expert 3-zits bestelbus wilde graag een combinatie van zwart en rood in zijn interieur terugzien. Daarom hebben onze leder inbouw specialisten een autobekleding van Italiaans runderleder in de kleuren black en bordeaux geïnstalleerd in deze bestelbus. Ook de deurpanelen zijn voorzien van bordeaux red leder.

Leder inbouw in uw auto of bestelbus?

Leder Inbouw Nederland is specialist op het gebied van lederen autobekleding. Voor iedere auto maken wij een persoonlijk ontwerp. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen