Italiaans runderleder in de kleur black met zilveren stiksel

Peugeot 5008 lederen autobekleding

Luxe lederen autobekleding

In deze nieuwe Peugeot 5008 hebben we een Italiaans runderlederen autobekleding ingebouwd in de kleur black met een zilveren stiksel. Naast een luxe lederen autobekleding zijn er ook een aantal comfort verhogende extra's toegevoegd. We hebben namelijk ook stoelverwarming en een DVD systeem ingebouwd met twee schermen in de hoofdsteunen van de voorstoelen.

Op zoek naar een nieuwe autobekleding?

Leder Inbouw Nederland is specialist op het gebied van lederen autobekleding. Voor iedere auto maken wij een persoonlijk ontwerp. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen