Kastanjebruin runderleder met speciaal design

Peugeot 308 SW lederen autobekleding

Leder interieur inbouwen bij Peugeot 308 SW

We hebben onlangs een eigenaar blij mogen maken met een op maat gemaakt design bij een Peugeot 308 SW. De autostoelen en deurpanelen zijn voorzien van kastanjebruin Italiaans runderleder. Op het zitvlak en de rugleuning van de autostoelen en achterbank zit een speciaal design afgewerkt met dezelfde kleur stiksel. Bovendien hebben we het logo van Peugeot in de hoofdsteunen gestanst.

Uw auto van leder voorzien?

Leder Inbouw Nederland is specialist in het achteraf inbouwen van lederen interieurs bij personenauto's, bedrijfswagens en vrachtwagens. Meer informatie? Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen