Zwart leder met alcantara middenbanen en wit stiksel

Peugeot 3008 lederen autobekleding

Interieur vervangen voor nieuwe Peugeot 3008

We hebben deze nieuwe Peugeot 3008 mogen voorzien van luxe lederen autobekleding. Onze ontwerpers hebben een design gemaakt om de oorspronkelijke stoffen bekleding te vervangen met een combinatie van leder en alcantara in de kleur zwart. De stoelen en banken zijn netjes afgewerkt met een wit stiksel. 

Ook op zoek naar een luxe autobekleding?

Leder Inbouw Nederland is gespecialiseerd in het achteraf inbouwen van lederen interieurs bij personenauto's, bedrijfswagens en vrachtwagens. Meer informatie? Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen