Italiaans runderleder met blauw stiksel

Opel Grandland lederen autobekleding

Interieur vervangen Opel Grandland

Leder Inbouw Nederland kreeg de opdracht om het interieur van deze Opel Grandland te vervangen. De stoffen bekleding hebben wij met zorg verwijderd en de nieuwe bekleding is nauwkeurig ingemeten en vervolgens geplaatst. De eigenaar heeft gekozen voor Italiaans runderlederen bekleding in de kleur Black. Voor een afwerking die goed past bij het imago van deze Opel is gebruik gemaakt van een blauw stiksel.

Ook een unieke autobekleding voor uw Opel?

Een uniek ontwerp dat aan al uw wensen voldoet? Neem contact op met Leder Inbouw Nederland via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen