Mustang brown leder met perforatie, wit stiksel en bies

Nissan Qashqai lederen interieur

Lederen bekleding Nissan Qashqai

Leder Inbouw Nederland heeft het interieur van deze nieuwe Nissan Qashqai voorzien van lederen bekleding. De klant heeft gekozen voor hoogwaardig Italiaans runderleder in de kleur Mustang Brown. De middenbanen van de voor- en achterstoelen zijn geperforeerd en de bekleding is afgewerkt met een wit stiksel en bies. Overigens zijn de deurpanelen en de bekleding rondom de versnellingspook met dezelfde leder aangekleed.

Uw Nissan achteraf bekleden?

De mogelijkheden bij Leder Inbouw Nederland zijn eindeloos! Uw auto achteraf laten bekleden? Neem dan contact op met Leder Inbouw Nederland via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen