Italiaans runderleder in black

Mercedes GLC Coupé lederen autobekleding

Leder inbouw voor Mercedes GLC Coupé

Het interieur van deze Mercedes-Benz GLC Coupé hebben onze leder inbouwspecialisten flink aangepakt. Er is een italiaans lederen bekleding ingebouwd. Alle stoelen inclusief armleggers in deze Mercedes GLC Coupé zijn voorzien van een lederen bekleding in de kleur Black. Ook aan de afwerking is veel aandacht besteed. De middenbanen en biezen zijn bekleed met rood leder. Ook zijn de middenbanen geperforeerd en is het geheel afgewerkt met een rood stiksel.

Wilt u ook een luxe autobekleding?

Ook een lederen autobekleding voor uw Mercedes? Neem dan contact op met Leder Inbouw Nederland via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen