Lederen bekleding Lexus

Lexus IS300H lederen autobekleding

Bekleding van Italiaans runderleder

Deze donkerblauwe Lexus IS300H heeft sinds kort een nieuwe bekleding van Italiaans runderleder. Slechts drie dagen na binnenkomst was er een nieuwe bekleding ingebouwd in deze Lexus. De opdrachtgever heeft samen met ons Stylelab een ontwerp op maat gemaakt in de kleur Sandstone. We hebben de stoelen, middenarmsteun en deurpanelen op professionele en vakkundige manier bekleed.

Op zoek naar een nieuwe autobekleding?

Leder Inbouw Nederland is specialist op het gebied van lederen autobekleding. Voor iedere auto maken wij een persoonlijk ontwerp. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen