Corona maatregelen: Leder Inbouw Nederland hanteert de RIVM voorzorgsmaatregelen en vraagt u vriendelijk een mondkapje te dragen bij binnenkomst.

Altijd het passende lederen interieur voor elke Volkswagen ID.3

Lederen bekleding voor uw Volkswagen ID.3

Is de lederen bekleding van uw Volkswagen ID.3 aan vervanging toe? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Wij hebben het bekleden van lederen auto interieurs letterlijk tot kunst verheven en kunnen niet wachten om uw Volkswagen ID.3 van lederen bekleding te voorzien.

Stel het lederen interieur van uw Volkswagen ID.3 samen

U kunt de lederen bekleding van uw Volkswagen ID.3 geheel naar eigen wens samenstellen. Kiest u voor Italiaans runderleder, Nappa leder, Perforatie leder, Alcantara of toch een combinatie? Met welke stiksels, bijzondere designs, perforatie, bies of logo’s wilt u dit afwerken? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Of laat een ontwerp maken

Lederen bekleding ideeën voor uw Volkswagen ID.3:

Geef ook uw Volkswagen ID.3 karakter: Leder inbouw voor iedereen!

U ziet het. Wij kunnen elke Volkswagen ID.3 van lederen bekleding voorzien. Is uw Volkswagen ID.3 toe aan een fris, karaktervol lederen interieur? Wij helpen u graag!

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Of laat een ontwerp maken

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen