Italiaans runderleder in de kleur Dark Brown

Kia Sportage lederen autobekleding

Lederen bekleding Kia

De nieuwe Kia Sportage wordt geleverd met de meest geavanceerde technieken, maar de bekleding is erg standaard. Daarom besloot de eigenaar van deze Kia Crossover - SUV zijn nieuwe auto te laten bekleden bij Leder Inbouw Nederland. Wij hebben de stoelen, middenarmsteun en autodeur armsteunen bekleed met een Italiaans runderleder in de kleur Dark Brown. Om de sportieve buitenkant ook binnen terug te laten komen is het interieur afgewerkt met witte biezen en diamondstitching op de middenbanen. Wij wensen de eigenaar veel veilige kilometers met zijn nieuwe lederen autobekleding.

Op zoek naar een lederen autobekleding?

Leder Inbouw Nederland is specialist op het gebied van lederen autobekleding. Voor iedere auto maken wij een persoonlijk ontwerp. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen