Uw lederen auto interieur uitvoerig laten testen

Keurmerken & certificaten

Kwaliteit en veiligheid van uw leren autobekleding

Naast het leveren van de allerhoogste leder kwaliteit bent u bij Leder Inbouw Nederland gegarandeerd van een veilig auto interieur. Uw leren autobekleding wordt geproduceerd in fabrieken die voldoen aan de strengste milieu- en veiligheidseisen. Uw nieuwe interieur wordt altijd afgeleverd met airbag certificering, TÜV- en ISO-keuring.

TÜV Rheinland TNO Automotive

De veiligheidstesten worden uitgevoerd door TÜV Rheinland TNO Automotive in Helmond. Zij zijn gespecialiseerd in het testen van motorvoertuigen en onderdelen om te voldoen aan passieve veiligheidseisen. Zij kunnen als een van de weinige internationale dienstverleners, ongeacht weersomstandigheden, alle soorten crash testen bieden voor luxe wagens, bussen en vrachtwagens.

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen