Rode autobekleding en rood stiksel

Honda S2000 lederen autobekleding

Nieuwe lederen bekleding

Deze Honda S2000 hebben we voorzien van een nieuwe lederen bekleding. De oude lederen autobekleding was aan vervanging toe. De eigenaar had de voorkeur voor een rode Italiaans runderlederen bekleding met een rood stiksel. Daarnaast is er gekozen voor perforatie in de middenbanen en is de middenconsole ook met leder bekleed. Verder is het oude tapijt vervangen door een nieuw zwart tapijt.

Uw oude autobekleding aan vervanging toe?

Wij kunnen iedere auto voorzien van een sportieve nieuwe lederen autobekleding. Wij maken graag een persoonlijk ontwerp voor uw auto. Laat uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier en bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen