Italiaans runderleder in de kleur black

Ford Ranger lederen autobekleding

Complete lederen autobekleding

De Ford Ranger is een robuuste pick-up truck met een high class uitstraling. Deze kenmerken hebben we vertaald naar een nieuwe lederen autobekleding. De voorstoelen, middenarmsteun, versnellingspook en handrem zijn bekleed met Italiaans runderleder. Om de lederen autobekleding een elegante uitstraling te geven, hebben we de bekleding afgewerkt met een oranje stiksel. Op de middenbanen is er een double line diamondstitching aangebracht. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en wensen de eigenaar veel veilige kilometers in zijn Ford Ranger!

Op zoek naar een nieuwe autobekleding?

Leder Inbouw Nederland is specialist op het gebied van lederen autobekleding. Voor iedere auto maken wij een persoonlijk ontwerp. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen