Italiaans runderleder in black met blauw stiksel

Ford Mustang lederen autobekleding

Luxe lederen bekleding met perforatie

Deze blauwe Ford Mustang is voorzien van een nieuwe autobekleding van leder. Het is een Italiaans runderlederen bekleding in de kleur zwart afgewerkt met een blauw stiksel. Daarnaast is er een perforatie in de middenbanen aangebracht. Deze lederen bekleding zorgt voor een extra luxe gevoel binnen in de Ford Mustang.

Op zoek naar een uniek interieur?

Onze ontwerpers kunnen voor iedere auto een passend interieurontwerp maken. Laat uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier en bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen