Dark Graphite met Opal middenbanen en stikels

Donkergrijze Volkswagen Transporter met enkele cabine

Nieuw leren interieur voor deze Volkswagen Transporter met enkele cabine

Leder Inbouw Nederland mocht het interieur van deze Volkswagen Transporter met enkele cabine vervangen. De eigenaar heeft gekozen voor Italiaans runderleder bekleding in de kleur Dark Graphite. De autostoelen hebben een extra luxe uitstraling doordat ze zijn afgewerkt met middenbanen en stiksels in de kleur Opal. De inserts van de middenbanen zijn geperforeerd. Voor een extra stoere en exclusieve uitstraling is er een '70' logo in de rug van de stoelen gestanst. 

Ook een unieke autobekleding voor uw Volkswagen Transporter?

Een uniek ontwerp dat aan al uw wensen voldoet? Neem contact op met Leder Inbouw Nederland via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen