Italiaans runderleder in Black met inserts van Dark Blue leder

Citroën C4 Grand Picasso lederen autobekleding

Citroën lederen bekleding

Deze Citroën C4 Grand Picasso hebben we voorzien van een nieuw interieur. De eigenaar koos voor een Italiaans rundlederen bekleding in de kleur Black. Om het lederen interieur af te werken hebben we de middenste gedeeltes van de stoelen bekleed met leder in de kleur Dark Blue. Het is een passend geheel geworden waarbij de Citroën extra luxe en comfort uitstraalt. We wensen de eigenaar veilige kilometers toe!

Lederen autobekleding in uw Citroën?

Wij maken voor iedere auto, ongeacht merk of model, een ontwerp op maat. Laat daarom uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen