Italiaans Runderleder Amaretto met Beige stiksels

Chrysler Crossfire lederen autobekleding

Lederen interieur voor Chrysler

Leder Inbouw Nederland heeft deze Chrysler Crossfire bekleed met Italiaans runderlederen autobekleding. De eigenaar heeft gekozen voor de kleur Amaretto met een Beige stiksels als afwerking. Deze Amerikaanse sportauto straalt veel luxe uit door de uitgekozen bekleding en kan weer in alle stijl de weg op. 

Nieuwe lederen autobekleding voor uw sportwagen?

Leder Inbouw Nederland is sinds 2002 dé specialist in het achteraf inbouwen van lederen interieurs in auto's. Wilt u graag uw autobekleding vervangen voor leder? Neem contact op met Leder Inbouw Nederland via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen