Hoogwaardige lederen autobekleding

Bedrijfsprofiel Leder Inbouw Nederland

Leren autobekleding op maat

Leder Inbouw Nederland is in 2002 opgericht met het uitgangspunt om elke (lease)auto te voorzien van hoogwaardige lederen autobekleding. Onze bekwame vakmensen hebben de zin, passie en trots om uitstekende kwaliteit te leveren door gebruik te maken van de beste materialen, machines en gereedschap. Daarbij wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardig leder dat door vakkundige partners wordt geleverd.

Tailormade, kwaliteit leder en afgewerkt tot in detail

Uw lederen autobekleding wordt in eigen fabriek gefabriceerd. Dat is allemaal handwerk waarbij elk proces tot in detail wordt uitgevoerd: van lederselectie tot knippen, bekleden en de finesse afwerking tot de allerlaatste stiknaad. Natuurlijk waarborgen we de veiligheid en wordt uw lederen auto interieur altijd afgeleverd inclusief airbag certificering en TÜV- en ISO-keuring.

Comfortverhogende extra's

Naast de allerhoogste kwalteitsleder in alle denkbare stijlen bieden wij u vele keuzemogelijkheden voor uw auto interieur, bijvoorbeeld om stoelverwarming in te laten bouwen, ramen te laten blinderen of een DVD-systeem in uw stoel te laten maken. Indien gewenst verzorgen wij het transport of vervangend vervoer.

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen