Combinatie van zwart en grijs nappa leder

Audi S8 lederen autobekleding

Zwart en grijs nappa leer voor Audi S8

De inbouwspecialisten van Leder Inbouw Nederland hebben een exclusief interieur ingebouwd bij deze Audi S8. De autostoelen zijn bekleed met een kleurcombinatie van zwart en grijs nappa leer. Op de middenbanen zit een special design met geperforeerd leder. De autobekleding is afgewerkt met een zwarte en grijze stiksel wat naadloos aansluit bij het fraaie interieur!

Leren autostoelen?

Meer comfort in de auto door lederen stoelen? Laat uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier en bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen