Black met wit stiksel en diamondstitching

Audi R8 lederen autobekleding

Zwarte lederen bekleding met wit stiksel

Voor deze Audi R8 hebben onze ontwerpers een speciaal ontwerp gemaakt wat goed past bij het sportieve en brutale uiterlijk. Er is gekozen voor Italiaans runderleder in de kleur zwart afgewerkt met een wit stiksel en diamondstitching op de middenbanen van de autostoelen. Om de sportieve en brutale uitstraling in de auto door te laten lopen hebben we het dashboard en de deurpanelen afgewerkt met carbon.

Ook op zoek naar een ontwerp op maat?

Van een gezinsauto tot de mooiste sportwagens, wij kunnen altijd zorgen voor een ontwerp op maat. Laat uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier en bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen