Italiaans runderleder in Ice Grey

Audi Q2 S-line lederen autobekleding

Audi lederen interieur

We kregen de vraag of we het interieur van deze nieuwe Audi Q2 S-line net zo sportief konden maken als het uiterlijk van deze SUV. Dat doen we natuurlijk met alle plezier! Onze designers hebben een lederen autobekleding ontworpen in de kleur Ice Grey. Naast de lederen bekleding hebben we verschillende mogelijkheden als afwerking. De eigenaar van deze Audi Q2 S-line heeft gekozen voor een afwerking met Opal stiksel. Om het interieur compleet te maken is het Audi S-line logo gestanst in de rugleuning van de voorstoelen.

Lederen autobekleding in uw Audi?

Wij maken voor iedere auto, ongeacht merk of model, een ontwerp op maat. Laat daarom uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier en bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen