Chestnut leder met diamond stitching

Audi A6 interieur bekleden

Lederen autobekleding Audi A6 S-LINE

Onlangs hebben wij een Audi A6 S-LINE voorzien van een compleet lederen interieur. Er is gekozen voor Italiaans runderleder in de kastanjebruine kleur 'chestnut' met bijpassende stiksels. Naast deze prachtige kleur maakt het diamond stitching design in de middenbanen van de autostoelen het interieur helemaal af! Bovendien zijn de deurpanelen en armleuning bekleed met de hoogste kwaliteit leder.

Uw auto achteraf laten bekleden?

Leder Inbouw Nederland is sinds 2002 de specialist voor het achteraf inbouwen van lederen interieurs in personenauto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens. Jaarlijks voorzien wij zo’n 6.000 voertuigen van elk merk en model van hoogwaardige leren autobekleding. Vraag online uw offerte aan of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen