Italiaans runderleder in de kleur Charcoal met zilveren stiksels

Audi A4 lederen autobekleding

Audi lederen bekleding

Krachtig, efficiënt, doordacht: de Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn combinatie van toonaangevende technologie en een fraaie uitstraling. Om het luxe gevoel te versterken gaf de eigenaar Leder Inbouw Nederland de opdracht om zijn Audi met leder te bekleden.

Lederen interieur Audi

Naar wens van de eigenaar hebben we deze nieuwe Audi A4 Limousine bekleed met charcoal Italiaans runderleder. Naast de stoelen en achterbank hebben we ook de middenarmsteun bekleed met leder. Om het lederen interieur af te werken hebben we een zilveren stiksel gebruikt en de middenbanen geperforeerd.

Lederen autobekleding in uw Audi?

Wij maken voor iedere auto, ongeacht merk of model, een ontwerp op maat. Laat daarom uw interieur achteraf inbouwen door Leder Inbouw Nederland. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen