Italiaans runder leder LT stone beige

Audi A3 Sportback lederen autobekleding

Leren interieur Audi A3 Sportback

Recent heeft Leder Inbouw Nederland een rode Audi A3 Sportback voorzien van een compleet lederen interieur. Er is gebruik gemaakt van Italiaans runderleder in de kleur LT stone beige. Om het nieuwe interieur af te maken hebben de deurpanelen en armleuning een bijpassende kleur gekregen.

Uw auto achteraf laten bekleden?

Leder Inbouw Nederland is sinds 2002 de specialist voor het achteraf inbouwen van lederen interieurs in personenauto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens. Jaarlijks voorzien wij zo’n 6.000 voertuigen van elk merk en model van hoogwaardige leren autobekleding. Vraag online uw offerte aan of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen