Dark Brown autobekleding met Ivory stiksel

Alfa Romeo Stelvio lederen autobekleding

Lederen autobekleding met perforatie

We kregen de opdracht om een splinternieuwe Alfa Romeo Stelvio uit te rusten met een lederen autobekleding. De eigenaar koos voor een bekleding van Italiaans runderleder in de kleur Dark Brown. Naast de voorstoelen en achterbank hebben we ook de middenarmsteun en portier armsteunen bekleed met leder. Als afwerking zijn er stiksels in de kleur Ivory gebruikt en is er perforatie op de middenbanen van de stoelen aangebracht.

Lederen bekleding op maat?

Bent u op zoek naar een lederen autobekleding? Leder Inbouw Nederland is specialist op het gebied van lederen autobekleding. Voor iedere auto maken wij een persoonlijk ontwerp. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen