Black en Sahara Nappa lederen bekleding

Alfa Romeo Giulia lederen autobekleding

Complete lederen bekleding auto

Leder Inbouw Nederland heeft deze Alfa Romeo Giulia (u weet wel, de snelste 4-deurs sedan van de Nürburgring) omgetoverd tot een waar pareltje. De voorstoelen en achterbank hebben we met Nappa leer bekleed in een custom Sahara kleur. In de hoofdsteunen van de voorstoelen is het Alfa Romeo logo gestanst. De middenbanen van de voorstoelen zijn afgewerkt met een diamondstitching met perforatie. Om het geheel af te werken hebben we het dashboard en de hemel bekleed met Nappa leder in de kleur Black.

DVD systeem inbouwen

Naast leder inbouwen kunnen wij ook DVD- en mediasystemen in uw auto inbouwen. Dus voor professionele en all-in-one lederen autobekleding komt u naar Leder Inbouw Nederland.

Lederen bekleding op maat?

Bent u op zoek naar een lederen autobekleding? Leder Inbouw Nederland is specialist op het gebied van lederen autobekleding. Voor iedere auto maken wij een persoonlijk ontwerp. Neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct 0172 - 417 923.

Offerte aanvragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0172 - 417 923.

Offerte

Over ons

Kunnen wij u helpen?

Autobekleding hebben wij tot kunst verheven

De combinatie van de allerhoogste leder kwaliteit met ambachtelijk maatwerk maakt ons tot een bedrijf dat de inbouw van lederen autobekleding tot een kunst heeft verheven. Het is dan ook niet voor niets dat onze vakmensen dagelijks werken voor gerenommeerde leasemaatschappijen, diverse importeurs en autodealers van o.a. Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, Peugeot, Mini, Renault, Skoda, Jaguar, Land Rover, Seat, Volvo, Ford, Mitsubishi, Kia, en Toyota enz.

Neem contact met ons op

Lederen autobekleding, we gaan ver:

Leder keuzeAfwerkingenOfferteBestellen